Deuren

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook op het gebied van houten binnen- en buitendeuren zijn de keuzemogelijkheden bij Van der Linden daarom groot.

We maken deuren in alle vormen, soorten en maten, met uiteenlopende materialen. Maar ook hier geldt weer: alléén kwaliteit. We werken voor zowel de particulier als de aannemer, en leveren van één exemplaar tot grotere series, voor renovatie en nieuwbouw. En uiteraard hoort daar in alle gevallen een deskundig advies bij. Daag ons maar uit!

Diverse hout- en plaatsoorten

Binnendeuren maken we met alle houtsoorten en plaatmaterialen. Voor buiten leveren we alu-stabieldeuren (met diverse bewerkingen) en massief houten deuren van diverse soorten hout. Uiteraard adviseren we u daar graag over.

FSC en PEFC

Kiest u voor duurzaamheid? We zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd. Dat betekent dat we hout gebruiken dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook de verf die we gebruiken is milieuvriendelijk.

Alle gewenste RAL-kleuren

We kunnen uw deuren meteen leveren in de gewenste RAL-kleur. Wel zo makkelijk!

Hang- en sluitwerk

Bij timmerwerk van topniveau hoort hoogwaardig hang- en sluitwerk. Ook op dit gebied doen we geen concessies. Wilt u voorzieningen op het gebied van beveiliging en domotica? Ook daarover kunnen wij u adviseren en eventueel een vrijblijvende offerte aanbieden.

Beglazen en plaatsen

Goed om te weten voor particulieren: voor zowel nieuwbouw als renovatie kunnen we de deuren ook beglazen en plaatsen. Werkt u met een aannemer, dan zorgt deze daar doorgaans voor.

Concept I en II

We leveren conform de uitgangspunten van Concept I en II van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Bij Concept I is sprake van een halfproduct, bij Concept II van een meer compleet product. Meer informatie hierover vindt u in de brochure van de NBvT.