MACHINAAL TIMMERBEDRIJF VAN DER LINDEN

Wie onze werkplaats binnenloopt, ‘proeft’ het meteen: bij Van der Linden gaan ondernemerschap en vakmanschap hand in hand. Enerzijds zorgt ons hoogwaardige machinepark voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Anderzijds beheersen onze vakmensen nog altijd het ouderwetse ambacht. Het resultaat: timmerwerk waar we met trots onze naam aan verbinden.

We zijn een no-nonsense familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar doen we niks liever dan mooi timmerwerk leveren. We houden daarbij zeker niet van opgeklopte bla bla, maar leggen de lat wel hoog, elke dag weer. De vraag die we ons daarbij steeds stellen: ‘Zouden we het ook zo maken als het voor onszelf was?’

Voor particulier en aannemer
Omdat we allround vakmensen zijn, kennen we weinig beperkingen in ons productenaanbod. Ons bloed gaat sneller stromen van complex maatwerk, maar ook met seriewerk gaan we graag aan de slag. We werken dan ook voor zowel de particulier als de aannemer. Eén ding doen we echter nooit: omwille van de prijs inleveren op kwaliteit. Dan verkopen we liever ‘nee’.

‘Showroom’
Bent u benieuwd of we van uw opdracht ook vakwerk kunnen maken? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom en werkplaats. Daar kunt u zelf ervaren dat het timmervak nog volop in ontwikkeling is zónder de charme van het vak te verliezen.

Benieuwd? Maak een afspraak en bezoek onze showroom en werkplaats.

Dirck van der Linden
Algemeen directeur
dirck@vdlindenveghel.nl
Jochem van der Linden
Algemeen directeur
jochem@vdlindenveghel.nl
Willy van den Elzen
Bedrijfsleider
willy@vdlindenveghel.nl