Trappen

Een trap is een beeldbepalend element, dat in veel gevallen echt in het oog mag springen. Wij maken er een uniek staaltje vakwerk van!

Trappen zijn bij Van der Linden altijd maatwerk: we meten zelf in, doen de trapgatcontrole en nemen alle tijd voor advies. Bij het productieproces komt onze veelzijdigheid volledig tot zijn recht: we combineren moderne technieken met ouderwets vakmanschap. En dat zie je! Dat geldt overigens niet alleen voor de trappen in het allerhoogste segment; ook onze meer ‘standaard’ trappen stralen een en al vakmanschap uit.

  ‘Een mooi stukje vakwerk!’
  MEER
  ‘Dirck, hij is geweldig!’
  MEER
  ‘Een échte 10!’
  MEER
3D-presentatie

Een mooie en goedgemaakte trap is een sieraad voor het huis. Het is dus plezierig als u van tevoren precies weet wat u bestelt. Daarom maken we (bij opdracht) altijd een 3D-presentatie, mét uitwerking van de diverse detailleringen. Aan de hand daarvan kunt u exact zien wat u mag verwachten.
klik HIER voor een overzicht van diverse 3D-modellen.

Houtsoorten, materialen en behandelingen

We maken trappen van diverse houtsoorten. In combinatie met hout verwerken we echter ook andere materialen, zoals rvs, staal, smeedijzer en glas. Bovendien nemen we ook de verschillende behandelingen voor onze rekening: van lakken tot oliën. Uiteraard adviseren we u graag over alle mogelijkheden.

FSC en PEFC

Kiest u voor duurzaamheid? We zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd. Dat betekent dat we hout gebruiken dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook de verf die we gebruiken is milieuvriendelijk.

Plaatsen

We plaatsen al onze trappen zelf en zorgen eventueel ook voor de aftimmering. Daarmee bent u ervan verzekerd dat wat we van tevoren bedacht hebben ook precies zo wordt uitgevoerd.

Mickel van de Acker uit Sint-Oedenrode is zeer te spreken over zijn landelijke houten trap in zijn twee-onder-een-kapwoning. Van der Linden heeft bij hem een mooi stukje vakwerk geleverd.

Mickel vertelt: “We kennen Van Der Linden als bedrijf goed. En ook persoonlijk ken ik Dirck en Jochem al lang. Ik was dus op de hoogte van het vakwerk dat zij leveren. De keuze voor Van der Linden lag dus voor de hand: ze leveren kwaliteit en hebben een goede service.”

“Als je in de werkplaats komt, valt de goede sfeer je direct op. Het is een echt familiebedrijf: gemoedelijk en persoonlijk. En ze doen graag een stapje extra. Ik wilde dan ook heel graag dat ze mijn trappen maakten. En dat hebben ze uitstekend gedaan.”

“De trappen zijn van bruin hardhout en hebben een fraai hekwerk. De trappen waren al voorgelakt, dat scheelt een hoop werk. Ze zijn precies geworden wat we wilden: strak met een landelijk tintje. Mooi!”

“Ook de loop van de trap is prettig. Dat is belangrijk, want we lopen meerdere keer per dag naar boven en beneden. Al met al dus een mooi stukje vakwerk. Ik kan iedereen Van der Linden absoluut aanraden!”

Jos van Dommelen en zijn vrouw Wilhelmien waren op zoek naar een niet-alledaagse trap in hun vrijstaande nieuwbouwhuis in Erp. De combinatie van de eikenhouten trappen met RVS leuningwerk én glas vinden ze prachtig geworden.

“Wij wisten al dat Dirck van der Linden een goede naam had. Hij staat bekend als ondernemend en iemand die goed luistert”, vertelt Jos. “Dat hebben wij zeer zeker gemerkt. Daarnaast is hij gevoelig voor wat de klant wil en doet hij zijn uiterste best om met je mee te denken.”

“Dirck en mijn vrouw zijn samen om de tafel gegaan om een bijzondere, moderne trap te ontwerpen. Mijn vrouw en ik zijn er hartstikke blij mee. Ik weet nog dat ik hem na de plaatsing van de trap direct een sms stuurde: Dirck, hij is geweldig!”

“Van der Linden maakt niet alleen mooie trappen. Laatst waren wij op zoek naar een houten tafelblad in een ongebruikelijke maat. Toen ik Dirck belde met mijn vraag, zei hij direct: gaan we doen! Leuk, hij zag het meteen als een uitdaging!”

“Wij zouden hem graag een 10 geven voor het werk dat hij bij ons gedaan heeft. De trap is werkelijk een sieraad in de hal geworden!”

Eugenie en Geert de Koning waren op zoek naar een bijzondere trap voor de ruime hal van hun woning in Sint-Oedenrode. In tegenstelling tot een ander timmerbedrijf kon Van der Linden de trap wél maken zoals ze voor ogen hadden.

“Het was vooral erg leuk dat we verschillende keren in de timmerfabriek mochten kijken”, vertelt Eugenie. “We hebben de trap zien binnenkomen als boomstam en enkele maanden daarna was het een prachtige trap geworden. We hebben ‘m dan ook echt zien groeien.”

“De eikenhouten trap is een echte blikvanger in onze ruime hal. De zilverfinish geeft een moderne uitstraling, maar ook het smeedwerk van de firma Boley valt op: een mooie samenwerking met een prachtig resultaat.”

 “We hebben informatie opgevraagd bij twee verschillende timmerbedrijven. In tegenstelling tot het andere bedrijf kon Van der Linden de trap wél maken zoals we wilden. Vooral de draai in de trap is erg goed gelukt en maakt de trap extra bijzonder.”

 “Het plaatsen van de trap ging vlot en goed. De belangrijkste pluspunten van Van Der Linden vond ik hun vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak: gemoedelijk, toegankelijk en vooral ook meedenkend. Ik geef ze dan ook een échte 10!”