• Kozijnen en trappen Van der Linden 1
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 2
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 3
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 4
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 5
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 6
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 7
  • Kozijnen en trappen Van der Linden 8

KOZIJNEN EN DEUREN

KOZIJNEN

Houten kozijnen en deuren zijn er in allerlei vormen en maten. Bij Machinaal timmerbedrijf van der Linden maken we ze allemaal. Maar onder één voorwaarde: we leveren alleen kwaliteit.
Van één kozijn voor de particulier tot complete series voor de woningbouw. Al met al gaan we er graag mee aan de slag, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat.
Bijzondere uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg. Integendeel zelfs, daar zijn we op ingericht. In alle gevallen kunt u bovendien rekenen op een goed advies. Want we zitten niet voor niets al meer dan 45 jaar in het vak.

DEUREN

Ook op het gebied van houten buitendeuren zijn er diverse keuzemogelijkheden. We maken deuren in allerlei vormen en maten, met uiteenlopende materialen. Dat betekent dat de deur die u in gedachten heeft bij ons werkelijkheid wordt. Maar ook hier geldt weer: alléén kwaliteit. Of u nu kozijnen of deuren nodig heeft, bij ons is maatwerk de standaard!
Kozijnen en deuren Van der Linden deuren
Van der Linden SKH logo
Van der Linden NBvT logo
Van der Linden Hout 100procent logo
Van der Linden RVO logo
Van der Linden KOMO logo
Kozijnen en deuren diverse hout en plaatsoorten Van der Linden

Diverse hout- en plaatsoorten voor
 kozijnen en deuren

We werken met diverse houtsoorten, aangezien iedere houtsoort zijn eigen eigenschappen heeft. Ieder stuk hout heeft unieke structuren, kleuren en nerven. Maar welke houtsoort u ook kiest, we maken enkel gebruik van de beste en meest duurzame kwaliteit hout. En uiteraard adviseren wij u graag welk hout het beste bij uw project past.

FSC en PEFC voor kozijnen en deuren

Kiest u voor duurzaamheid? Dan kunt u kiezen voor een FSC® of PEFC label. Deze keurmerken houden in dat het toegepaste hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Machinaal timmerbedrijf van der Linden is hiervoor speciaal gecertificeerd.
Kozijnen en deuren FSC en PEFC Van der Linden
Kozijnen en deuren RAL kleuren van der Linden

Alle gewenste 
RAL-kleuren voor 
kozijnen en deuren

U kunt bij ons terecht voor alle gewenste RAL-kleuren. Want wij werken met de nieuwste technieken. Hiermee worden de onderdelen in de juiste kleur en laagdikte gespoten. Neem gerust een kijkje in onze werkplaats, klik hier voor een virtuele rondleiding.

Hang- en sluitwerk

Bij kozijnen en deuren van top kwaliteit hoort hoogwaardig hang- en sluitwerk. Ook hierin doen we geen concessies. Een stukje van de kwaliteit is terug te zien in de na-stelbaarheid van het hang- en sluitwerk. Hierdoor kunnen we uiterst nauwkeurig alle onderdelen afstellen.
Kozijnen en deuren hang en sluitwerk van der Linden

Afgelakt, Beglaasd en 
eventueel geplaatst

Om u als opdrachtgever te ontzorgen kunnen we de kozijnen en deuren compleet afgelakt en beglaasd leveren, dit geld voor zowel renovatie als nieuwbouw en van Triple glas tot enkel glas… alles is mogelijk. Voor de particuliere markt is het ook mogelijk dat we het plaatsen verzorgen.

Concept I en II en II+

We leveren conform de uitgangspunten van Concept I en II van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Bij Concept I is sprake van een halfproduct, bij Concept II van een meer compleet product. Meer informatie hierover vindt u in de brochure van de NBvT. Tevens kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.
Kozijnen en deuren van der Linden concept I en II

INSPIRATIE KOZIJNEN EN DEUREN

Contactgegevens

Machinaal timmerbedrijf van der Linden BV
Edisonweg 7 5466 AR Veghel
Bedrijfsnummer 3181
Verkoop voorwaarden
Privacy verklaring
Openingstijden 
07.30-17.00 uur (ma t/m vr)
Bezoek showroom alleen op afspraak

@2020 Machinaal timmerbedrijf Van der Linden BV Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Aslan Webtech

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram