• Nieuwe trap nodig van der Linden 1
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 2
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 3
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 4
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 5
  • Nieuwe trap nodig Van der Linden 6
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 7
  • Nieuwe trap nodig van der Linden 8
Nieuwe trap nodig? Van der Linden

Nieuwe trap nodig?

Heb je een nieuwe trap nodig? Een trap is een beeldbepalend element, dat in veel gevallen echt in het oog mag springen. Daarom maken wij van jouw nieuwe trap graag een uniek staaltje vakwerk!

Trappen zijn bij Machinaal Timmerbedrijf van der Linden altijd maatwerk: Ten eerste houden we een kennismakingsgesprek waarbij alle wensen worden besproken. Ten tweede maken we een (vrijblijvende) offerte. Tenslotte komen we na akkoord op locatie alles inmeten zodat we zeker weten dat alles klopt.
Bij het productieproces komt onze veelzijdigheid volledig tot zijn recht: we combineren moderne technieken met ouderwets vakmanschap. En dat zie je! Dus als je een nieuwe trap nodig hebt, ben je bij Machinaal Timmerbedrijf van der Linden aan het juiste adres. 

Nieuwe trap nodig? Bel ons !

Houtsoorten, materialen en behandelingen

We maken trappen van diverse houtsoorten. In combinatie met hout verwerken we ook andere materialen zoals rvs, staal, smeedijzer en glas. Vanzelfsprekend nemen we ook de verschillende behandelingen voor onze rekening. Van lakken tot oliën.
Uiteraard adviseren we u graag over alle mogelijkheden, welk soort trap je nodig hebt.

Kwaliteit

Voor de trappen passen we verschillende houtsoorten toe, want elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen. Echter, elke houtsoort dient wel te voldoen aan hoogstaande kwaliteit-eisen. Alleen hierdoor kunnen we in combinatie met vakmanschap tot een prachtig eindresultaat komen. Deze hoge kwaliteitseisen stellen we niet alleen aan hout maar ook aan onze toeleveranciers van glas, staalwerk en smeedijzer. 

Plaatsen

Diegene die de trap bij Machinaal Timmerbedrijf van der Linden produceert, komt deze ook plaatsen. Hierdoor weet diegene die de trap komt plaatsen exact wat hem te wachten staat en wat de eventuele aandachtspunten zijn. 
Eventueel zorgen we ook voor de aftimmering, daarmee bent u ervan verzekerd dat wat we van tevoren bedacht hebben ook precies zo wordt uitgevoerd.

Nieuwe trap nodig? Onze kwaliteit: 

Van top-segment tot standaard trappen, al onze trappen zijn van de allerbeste kwaliteit. Dit komt niet alleen door de verschillende materialen die worden toegepast, maar ook het echte vakmanschap wat onze mensen nog beheersen. De combinatie van deze twee factoren levert een fantastisch stukje vakwerk op. 
Nieuwe trap nodig 3D presentatie trappen van der Linden

3D-presentatie

Een mooie en goedgemaakte trap is een sieraad voor het huis. Het is dus prettig als u van tevoren precies weet wat u bestelt. Daarom maken we (bij opdracht) altijd een 3D-presentatie, mét uitwerking van de diverse detailleringen. Aan de hand daarvan kunt u exact zien wat u mag verwachten.

klik HIER voor een overzicht van diverse 3D-modellen

Van der Linden SKH logo
Van der Linden NBvT logo
Van der Linden Hout 100procent logo
Van der Linden RVO logo
Van der Linden KOMO logo

INSPIRATIE  TRAPPEN

Contactgegevens

Machinaal timmerbedrijf van der Linden BV
Edisonweg 7 5466 AR Veghel
Bedrijfsnummer 3181
Verkoop voorwaarden
Privacy verklaring
Openingstijden 
07.30-17.00 uur (ma t/m vr)
Bezoek showroom alleen op afspraak

@2020 Machinaal timmerbedrijf Van der Linden BV Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Aslan Webtech

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram