KWALITEIT

Over kwaliteit moet je niet te veel praten. Je moet het waarmaken in de praktijk. Dat doen we bij Machinaal timmerbedrijf van der Linden ruimschoots: we hanteren eisen die strenger zijn dan de gestelde normen. Dat geldt voor mensen, materialen en milieu.

Mensen

Al ons personeel hebben we naast de vakopleidingen zelf opgeleid tot echte vakmensen, uiteindelijk leer je het vak namelijk pas echt in de praktijk. We streven erna het allerbeste in onze mensen naar boven te halen waardoor er een professionele en plezierige werksfeer ontstaat.

Materiaal

We doen geen concessies aan kwaliteit. Natuurlijk speelt budget een belangrijke rol bij het kiezen van het materiaal, maar we maken niets waarbij we onze twijfels hebben.

Milieu

Wat ons betreft een vanzelfsprekendheid: we zijn FSC®- en PEFC-gecertificeerd. Dat betekent dat u kunt kiezen voor hout met een extra keurmerk voor duurzaam beheerde bossen. (al het hout wat we toepassen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen) Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke verfsoorten van topkwaliteit.

WE WERKEN MET DE VOLGENDE KEURMERKEN EN CERTIFICATEN:

Bel ons gerust !